Banque Artesia Nederland Nv in Breda

Rabobank Regio Schiphol in Nieuw Vennep

Banque Artesia Nederland Nv in Breda
Bergschot 69
4817 PA Breda
Bel ons op: 765303949
Meer informatie vind u op: 
Of mail naar: 

Hoe bepaalt een bank je maximale hypotheek?

Wanneer je naar de bank gaan om een hypotheek aan te vragen krijg je deze niet zomaar. De bank zal in eerste instantie naar je inkomen gaan kijken. Heb je een partner dan telt ook zijn of haar inkomen mee.

Wanneer je samen met je partner een huis koopt is het bij veel banken mogelijk om het inkomen van degene die het meeste salaris verdient wat zwaarder mee te laten tellen. Of je dit wilt of niet is een persoonlijke keuze.

Behalve naar je inkomen wordt er door de bank ook gekeken naar je leeftijd. Daarnaast worden ook ouderschapsverlof, je vaste lasten en of er eventueel spaargeld is wat ingebracht kan worden als je een nieuwe woning koopt.

Heb je al een eigen woning, dan wordt ook de eventuele restschuld of de overwaarde hiervan meegenomen. Wanneer er sprake is van overwaarde, kan je deze door middel van een overbruggingskrediet meenemen om je nieuwe huis te financieren.

Kun je bij Banque Artesia Nederland Nv in Breda een hypotheek krijgen

Nog een punt wat de bank meeneemt om je hypotheekaanvraag te beoordelen is of er openstaande schulden zijn. Wanneer dit het geval is wil dit niet zeggen dat een hypotheek afsluiten niet mogelijk is. Wel zal deze door de BKR-registratie lager uitvallen.

Loondienst

Ga je naar de Bank in Breda en werk je in loondienst? Dan zal de bank voornamelijk gaan kijken naar je inkomen uit loondienst. Ook wordt er door de bank bekeken of je onregelmatigheidstoeslag en vakantiegeld ontvangt. Ook onregelmatigheidstoeslag telt mee.

Je maakt bij Banque Artesia Nederland Nv in Breda de meeste kans om de gewenste hypotheek te krijgen als je een vast contract hebt. Dit heeft een simpele reden. Hierdoor heeft de Banque Artesia Nederland Nv in Breda de zekerheid dat je toekomstige inkomen zeker is.

Ook wanneer je een tijdelijk contract hebt is het bij Banque Artesia Nederland Nv in Breda zeker wel mogelijk om toch een hypotheek te kunnen krijgen. Wel helpt het dan als je werkgever een intentieverklaring voor je tekent.

Hierin staat dat je werkgever van plan is om je in de toekomst een vast contract aan te bieden. Wanneer je werkgever hiermee instemt zal de Banque Artesia Nederland Nv in Breda waarschijnlijk je inkomen hetzelfde meetellen als wanneer je een vast contract gehad zou hebben.

Wil de werkgever niet meewerken aan een intentieverklaring, dan kan je vragen om een werkgeversverklaring. In deze verklaring staan zowel je salaris als de duur van je contract. Het is ook met een tijdelijk contract mogelijk om bij Banque Artesia Nederland Nv in Breda een hypotheek te krijgen.

Ondernemer

Werk je als ondernemer of als ZZP-er, dan zal Banque Artesia Nederland Nv in Breda je hypotheek op een andere manier berekenen. Dit komt omdat je als zelfstandige een variabel inkomen hebt. De bank kijkt in dit geval niet alleen naar je inkomen per maand maar ook naar de inkomensten van afgelopen drie jaar.

De Banque Artesia Nederland Nv in Breda zal hiervan het gemiddelde berekenen en dit vervolgens meetellen als jaarinkomen. Wel is het zo dat wanneer je de eerste twee jaar minder verdiende dan nu, het bedrag aan hypotheek wat lager kan uitvallen.

Kun je bij elke bank een hypotheek krijgen?

Er is tegenwoordig bijna niemand meer die zomaar een huis kan kopen zonder hier geld voor te lenen. Een lening om een huis te kopen wordt ook wel een hypotheek genoemd. Het afsluiten van een hypotheek is niet simpel. Er komt nogal wat bij kijken.

Een huis is zoals iedereen weet een hele dure aankoop. De kans is groot dat dit de grootste aankoop is die je ooit van je leven zult doen. Je sluit hiervoor, net als haast iedere huizenbezitter in Nederland, een hypotheek af.

Je hypotheek is dus eigenlijk een lening waarbij jouw huis het onderpand is. Je gebruikt je hypotheek om je hele woning of een deel ervan mee te betalen. Soms is het mogelijk om ook een verbouwing of het verduurzamen van je huis mee te nemen in je hypotheek.

Over het algemeen geldt dat je wanneer je een hypotheek afsluit, deze binnen een termijn van 30 jaar terug moet betalen. Je doet dit door iedere maand een bedrag op je hypotheek af te lossen. In veel gevallen is het mogelijk om ieder jaar ook nog boetevrij extra af te lossen.

Kun je bij Banque Artesia Nederland Nv in Breda een hypotheek krijgen

Het spreekt vanzelf dat je niet zomaar bij de bank een lening kunt krijgen om een huis te kopen. Dit houdt in dat je behalve de aflossing ook rente aan de bank moet betalen. Dit is omdat de bank dit geld om je huis te kopen beschikbaar stelt.

Hypotheek berekenen

Veel mensen proberen via internet hun maximale hypotheek te berekenen. Helaas valt dat vaak tegen omdat er op iedere website een andere uitkomst verschijnt. Er wordt vaak gedacht dat je een hypotheek kunt krijgen van maximaal 5 keer je jaarinkomen.

Dit is echter niet juist. Wil je graag weten hoeveel jij maximaal aan hypotheek zou kunnen krijgen? Laat dit dan eens narekenen door Banque Artesia Nederland Nv in Breda. Het is namelijk zo dat er een groot aantal factoren een rol spelen bij het krijgen van een hypotheek.

Een van de punten die heel bepalend zijn of je bij Banque Artesia Nederland Nv in Breda wel of geen hypotheek kunt krijgen is de rente. Dit is dan ook precies de reden waarom de uitkomsten op websites telkens weer verschillend uitvallen.

Let wel op dat het niet zo is dat bij een hoger rentepercentage je hypotheek lager is. Het kan ook voorkomen dat het bedrag juist hoger uitvalt. Dit is allemaal afhankelijk van de rente waar de Banque Artesia Nederland Nv in Breda de berekening mee uitvoert.

Neem contact op met Banque Artesia Nederland Nv via de telefoon op: 765303949. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Banque Artesia Nederland Nv op: Bergschot 69 4817 PA in Breda.