De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk

Personce in Eindhoven

De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk
Zuidstraat 0
2225 GS Katwijk
Bel ons op: 714013247
Meer informatie vind u op: 
Of mail naar: 

Wat doet de hypotheek verstrekker voor jou?

Ben je van plan om een hypotheek af te gaan sluiten, dan is dat een hele grote beslissing, Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat je daar graag wat hulp bij wilt hebben. Je hebt dan de mogelijkheid om een hypotheekadviseur in de arm te nemen.

Een hypotheekadviseur kan je helpen door je persoonlijk advies te geven. Zo weet je zeker dat je de beste hypotheek kiest. De hypotheekadviseur is dus eigenlijk een bemiddelaar tussen jou en de hypotheekverstrekker.

Wat doet De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk voor jou?

Hij kijkt welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. Omdat de hypotheekadviseur je tijdens het hele proces van hypotheek aanvragen bij een hypotheekverstrekker bijstaat, hoef je niet bang te zijn dat je verkeerde keuzes maakt.

Verschillende soorten hypotheekadviseurs

Wanneer je op zoek gaat naar een hypotheekadviseur is het verstandig om niet zomaar de eerste de beste die je tegenkomt in de arm te nemen. Er bestaan 4 verschillende soorten hypotheekadviseurs. Om te beginnen is er een hypotheekadviseur die in dienst is bij een bepaald bedrijf.

Dit kan bijvoorbeeld een bank zijn. In dit geval is het meestal zo dat de hypotheekadviseur je alleen maar hypotheken van de hypotheekverstrekker aan kan bieden. In sommige gevallen is het wel mogelijk om ook hypotheken van andere hypotheekverstrekkers te krijgen.

Er zijn ook hypotheekverstrekkers die werken voor meerdere hypotheekverstrekkers. Hij kan dan uit het aanbod van al deze hypotheekverstrekkers voor jou een keuze maken. Adviseurs die voor een groot aantal hypotheekverstrekkers werken worden ook wel onafhankelijke hypotheekadviseurs genoemd.

Daarnaast zijn er ook nog hypotheekadviseurs die je wel advies kunnen geven, maar niet daadwerkelijk een hypotheek voor je af kunnen sluiten. Wil je een bepaalde hypotheek, dan zul je dit zelf moeten regelen bij de betreffende hypotheekverstrekker. Je vindt een hypotheekverstrekker in De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk

Wie is een hypotheek verstrekker?

Eigenlijk is een hypotheek verstrekker over het algemeen een bank. Wel is het zo dat je bij een bank terecht kunt voor nog veel meer andere dingen dan alleen het afsluiten van een hypotheek. Een hypotheekverstrekker is dus echt een bedrijf wat hypotheken verstrekt.

Over het algemeen geldt dat je wanneer je een huis wilt kopen, hiervoor een hypotheek dient af te sluiten. Mocht het voorkomen dat jij het geld van de hypotheek niet terug kunnen betalen, dan zal dit tot gevolg hebben dat je deze lening aan de hypotheek verstrekker terug zult moeten betalen.

Hoe kies je de juiste hypotheek verstrekker?

Ben je op zoek naar een Hypotheek in Katwijk, dan wil je waarschijnlijk ook het liefst kijken naar Hypotheekverstrekkers in Katwijk. Zo heb je alles in de buurt. Er bestaat een grote kans dat je jezelf afvraagt hoe de juiste hypotheekverstrekker kunt vinden.

Tijdens je zoektocht naar een hypotheekverstrekker weet je soms niet meer welke hypotheek verstrekker je het beste kunt kiezen. Om een hypotheek af te sluiten kan je terecht bij De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk.

Wil je zelf op zoek gaan naar de juiste hypotheek verstrekker, dan is de kans groot dat je een aantal hypotheekverstrekkers met elkaar gaat vergelijken op basis van de hypotheekrente. Toch is dit niet meteen de juiste manier van vergelijken.

Hoe kies je de juiste hypotheek verstrekker? De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk bijvoorbeeld

Het is belangrijk om te weten dat je online eigenlijk alleen de rentepercentages van lineaire en annuïtaire hypotheken. Wanneer het over een aflossingsvrij deel gaat, geldt in bijna alle gevallen dat hierover een hoger rentepercentage wordt gerekend.

Een van de dingen die je goed in de gaten moet houden tijdens het vergelijken van hypotheken is de voorwaarden. Dit is ook het geval wanneer je kiest voor een hypotheek bij De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk.

Het is niet zonder reden dat de voorwaarden van een hypotheek zo belangrijk zijn. Stel je voor dat je kiest voor een hypotheek die rentevast is voor een periode van 20 jaar. Als voorbeeld nemen we een rentepercentage van 2,5 %.

Mocht je over 10 jaar besluiten om een ander huis te kopen, dan is de kans groot dat de rente sterk gestegen is. Heb je bij De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk een hypotheek afgesloten met een verhuisregeling, dan kan je deze hypotheek gewoon meenemen naar je nieuwe huis.

Het voordeel hiervan is dat je hierdoor enorm kunt besparen op je maandlasten. Ga je dus voor een hypotheek naar De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk, zorg er dan voor dat je niet vergeet om naar de verhuisregeling te vragen voordat je een hypotheek afsluit.

Bekende hypotheekverstrekker

Wil je een hypotheek afsluiten bij De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk, dan weet je zeker dat je bij een bekende hypotheekverstrekker bent. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste heeft De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk voldoende ervaring in het afsluiten van hypotheken.

Omdat De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk een bekende hypotheekverstrekker is, hoef je ook niet bang te zijn dat je geld leent van een of andere vage hypotheekverstrekker. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit.

Bij het afsluiten van een hypotheek bij De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk is het verstandig om even na te vragen of er in jouw geval sprake is van hypotheekaftrek. Ben je een doorstromer dan geldt dat de overwaarde van je woning in de nieuwe woning wordt geïnvesteerd.

Wanneer je de overwaarde van je huidige woning niet investeert in je nieuwe woning, zorgt dit ervoor dat de hypotheekrente in dit geval  niet volledig aftrekbaar is. Blijft er na verkoop van je oude woning nog een restschuld over, dan kan je bij De Hypotheekshop Katwijk in Katwijk een nieuwe hypotheek aanvragen

In dit geval geldt dat de hypotheekrente niet aftrekbaar is over dit deel van de hypotheek. Kort uitgelegd is het wel toegestaan om oude hypotheekvormen mee te nemen, maar deze mogen niet zonder aflossingsvorm worden verhoogd.

Neem contact op met De Hypotheekshop Katwijk via de telefoon op: 714013247. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind De Hypotheekshop Katwijk op: Zuidstraat 0 2225 GS in Katwijk.