Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam

KOMPAR - Zakelijke lening in Rotterdam

Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam
Herengracht 469
1017 BS Amsterdam
Bel ons op: 020-5226000
Meer informatie vind u op: 
Of mail naar: 

Geld lenen voor een nieuw huis

Naar alle waarschijnlijk heb je al een lange tijd rondgekeken naar wat er op de huizenmarkt allemaal te koop aangeboden wordt. Zeker als je voor de eerste keer in je leven een huis gaat kopen komt er nogal wat op je pad.

Om voor een hypotheek in aanmerking te komen kunnen er daarom nogal wat vragen door je hoofd spoken wanneer je je droomhuis gevonden hebt. Heb je wel genoeg inkomen om de woning te kopen en waar moet je mee beginnen?

Maximaal bedrag

Geld lenen in Amsterdam om je droomhuis te kunnen kopen? Voordat je al begint met de inrichting van je nieuwe huis is het slim om eerst te laten berekenen wat je maximaal kunt lenen. Voordat je het huis van je dromen kunt gaan bewonen moet je weten hoeveel een hypotheekverstrekker je wil lenen.

Om te beginnen zal een Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam je kredietwaardigheid checken. Daarnaast wordt er door Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam gekeken of en hoeveel schulden je hebt en wat je maandelijkse lasten zijn.

Heb je een partner en wil je samen een huis kopen, dan wordt ook het inkomen van je partner meegenomen in de hypotheekberekening door Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam. Je kan het inkomen van de meest verdienende partner hoger mee laten wegen.

Verder zal er door Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam worden gekeken naar je leeftijd. Dit is met name het geval wanneer je ouder bent dan 55 jaar. Ook kijkt Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam naar hoeveel spaargeld er eventueel beschikbaar is.

Wat voor soort hypotheek wil je? En het maximale bedrag dat je kan lenen. Kan Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam helpen?

Nadat dit allemaal is bekeken kijkt Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam of er sprake is van een restschuld op een vorige woning of misschien zelfs van een overwaarde. Deze kan je eventueel al voor je huidige woning is verkocht meenemen naar je nieuwe hypotheek.

Wat voor soort hypotheek wil je?

Wanneer je bij Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam langsgaat voor een hypotheekaanvraag is het belangrijk om een keuze te maken. Er zijn namelijk verschillende hypotheken. En dat is nog niet alles, er bestaat ook nog eens zoiets als Nationale Hypotheek Garantie.

Om te beginnen kennen we de lineaire hypotheek. Wanneer je kiest voor deze hypotheekvorm, los je maandelijks steeds hetzelfde bedrag af. Dit zorgt ervoor dat je steeds minder rente hoeft te betalen. Dit zorgt ervoor dat je maandlasten na verloop van tijd zullen dalen.

Je kan ook kiezen voor een annuïteitenhypotheek. Bij deze hypotheekvorm gaat het net iets anders in zijn werk. In het begin betaal je bij deze hypotheek voornamelijk rente. Na verloop van tijd ga je steeds meer aflossen.

Wanneer je een keus maakt uit de door Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam aangeboden hypotheken, is het verstandig om eraan te denken dat een annuïteitenhypotheek over de hele looptijd iets duurder is dan een lineaire hypotheek.

Het voordeel van een annuïteitenhypotheek is dat je bij deze hypotheekvorm in het begin goedkoper per maand is. De reden hiervan is dat je in eerste instantie de meeste rente betaalt. Daarom kom je in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek.

Je hebt bij Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam nog een derde keuze als het over hypotheken gaat. Er bestaat namelijk ook nog de mogelijkheid om voor een aflossingsvrije hypotheek te kiezen. Omdat je hierbij niet verplicht bent om maandelijks je hypotheek af te lossen ben je goedkoper uit.

Eigenlijk is het zo dat je iedere maand alleen de rente afbetaalt. Hou er echter wel rekening mee dat je aan het einde van de looptijd van de hypotheek deze wel volledig dient af te lossen. Daar moet je dan natuurlijk wel voldoende geld voor hebben!

NHG

Kies je voor het afsluiten van een hypotheek bij Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam, dan krijg je ook nog te maken met de NHG. Koop je een woning met een maximale prijs van 376.000 euro dan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.

Deze wordt ook wel afgekort als NHG. Hiermee heb je een stukje meer zekerheid over het afbetalen van je hypotheek. Dit geldt ook wanneer je zonder werk zou komen te zitten, of wanneer je met een restschuld je huis zou moeten verkopen.

Kom je in aanmerking voor NHG, dan is het vooraf wel verplicht om hier een borgsom voor te betalen. Toch is dit zeker de moeite waard, aangezien je er een stuk extra zekerheid en ook nog eens rentevoordeel voor terugkrijgt.

Wat zijn de kosten voor het afsluiten van een hypotheek?

Heb je geld geleend voor een huis, dan zit je vast aan een hypotheek. Hiervoor dien je iedere maand een bedrag te betalen aan rente en aflossing. Wel geldt dat je bij het afsluiten van een hypotheek bij Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam ook kosten dient te betalen.

Ten eerste krijg je bij de aankoop van een huis te maken met een notaris en een taxateur. Daarnaast zijn er nog een aantal kosten die bij het kopen van een huis om de hoek komen kijken. Verstandig om daar altijd goed rekening mee te houden!

Wil je graag je droomhuis kopen, dan is het aan te raden om het huis eerst door een erkend taxateur te laten taxeren. Zo weet de hypotheekverstrekker weet wat het door jou gewenste huis echt waard is. Dit moet door een taxateur bepaald worden.

Om de door jouw gekozen hypotheek bij Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam af te sluiten dien je door een notaris een hypotheekakte en een overdrachtsakte op te laten stellen. Wat de kosten hiervan zijn verschilt per notariskantoor.

Omdat er bij het aanvragen van een hypotheek bij Van der Hoop Bankiers NV in Amsterdam heel wat extra kosten komen kijken, is het belangrijk om spaargeld achter de hand te hebben. Je hebt namelijk een deel van je spaargeld nodig voor het betalen van de kosten koper.

Neem contact op met Van der Hoop Bankiers NV via de telefoon op: 020-5226000. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Van der Hoop Bankiers NV op: Herengracht 469 1017 BS in Amsterdam.